Ites guanya el premi a la innovació per tercer any consecutiu

Tres propostes guanyadores consecutives

El Pla de mesures d'innovació a l'FP de la Fundació BCN Formació Professional selecciona per tercera ocasió consecutiva un projecte d'innovació plantejat pel nostre centre.
Des d'Ites cada any proposem nous productes i reptes audiovisuals perquè els nostres alumnes puguin experimentar amb les millors eines i en un entorn professional.
En la primera edició un esdeveniment multidisciplinar en streaming, en la segona un mapejat interactiu i enguany els alumnes de segon crearan un videojoc en tres dimensions amb realitat augmentada.

2016-17: Virtual Roomscape

És un projecte de realitat virtual en el que el jugador (mitjançant unes ulleres de realitat virtual d'última generació) interactua en un món imaginari intentant resoldre trencaclosques en una habitació tancada per a trobar la manera de sortir-ne.
És un dels projectes de síntesi d'aquest curs i està en fase de desenvolupament per a que pugui ser provat a final de curs.
En la imatge que acompanya aquestes línies es veu el concepte d'habitació que recrearan de manera virtual i en la que les coses no seran tan estables com sembla a primer cop d'ull, jugant amb la percepció de l'espectador.

2015-16: Mapping Manniquí

El projecte convidava a interactuar (mitjançant una tauleta digital) amb un maniquí que s'anava il·luminant. Contestant un seguit de preguntes, i en funció de les respostes la imatge, llum i so de l'entorn canviava vestint la figura de personatges famosos de l'àmbit dels superherois.
Podeu veure en el següent enllaç més informació i el making off del projecte:
Mapping maniquí

2014-15: Gala de Síntesi multidisciplinar

Aquest any la proposta premiada va ser una gala televisiva amb retransmissió en directe via streaming.
Un centenar d'alumnes van treballar en la seva realització, combinant els projectes de síntesi tant del Cicles de Grau Mig com de Grau Superior del centre.
Tot l'espectacle, des del guió a la posada en escena, el concert previ, les sessions de videomapping i dj, el desenvolupament i gestió de l'acte i la retransmissió van estar en mans dels alumnes, sempre tutoritzats pels docents i professionals d'ITES.
Any rere any seguim desenvolupant aquest projecte, ja que és molt enriquidor pels alumnes que viuen de primera mà la gestió dels nervis i el directe d'una pràctica que va més enllà de l'escola, ja que té públic en viu i per internet.
En els següents enllaços es pot veure la part que va quedar enregistrada de la gala 2014-15 i també la posterior, la del 2015-16: