Progamació i3tv – streaming

A partir de la setmana vinent a través d'i3tv es podran seguir en directe els programes dels alumnes de realització d'ITES.

Es tracta de petits programes de 20 minuts de durada gestionats i realitzats pels mateixos alumnes. A continuació detallem cada un dels programes i la seva hora d'emissió.

PROGRAMACIÓ

MOUSE

Dia d'emissió : 12/5/2016
Hora d'emissió : 10:55
Descripció : MOUSE és un magazine d'actualitat tecnològica, on al llarg de 20 minuts els presentadors Borja Perez i Bernat Bonaventura ens donaran a conèixer les novetats i avanços del món de les noves tecnologies, així com les notícies i secrets més rellevants que s'amaguen en aquest univers.
I si això no fos suficient, els més "tecnofílics" gaudiran amb l'oportunitat de veure a un convidat expert en la matèria que ens donarà la seva visió i compartirà la seva experiència en una entrevista en directe.

VERANITES MIX

Dia d'emissió : 12/5/2016
Hora d'emissió : 14:25
Descripció : Veranites Mix és un concurs, en el qual dos equips s'enfronten entre ells en 3 divertides proves físiques. En les que hauran de demostrar la seva destresa, creativitat i sentit del gust, per guanyar un meravellós lot de productes estiuencs.

PITAHAYA

Dia d'emissió : 23/5/2016
Hora d'emissió : 10:55
Descripció : La pitahaya es un fruit que simbolitza l'alegria i la passió. Així és aquest programa, una combinació de seccions fresques on ens submergirem en la vida dels protagonistes. Un Late Night presentat per Isaac Fau, compost per entrevistes en directe, reportatges i actuacions musicals, la barreja perfecte per acabar el dia.

STREAM RIFF

Dia d'emissió : 23/5/2016
Hora d'emissió : 14:25
Descripció : Vols estar al dia de tots els esdeveniments musicals de la teva ciutat?
Stream Riff arriba aquest 23 de Maig, per portar-te el millor en festivals, entrevistes, concerts en viu ... I molt més!
Emissió en streaming amb una banda molt especial.
Aquesta és la teva agenda!
Us ho perdreu?

BONGO DANCE

Dia d'emissió : 27/5/2016
Hora d'emissió : 10:55
Descripció : Gaudeixes veient ballar? Vols descobrir noves sensacions del ball? Sentir el ritme al cos?
Us presentem a sis ballarins professionals que es jugaran el gran premi final en tres desafiadores batalles on demostraran les seves aptituds tècniques, expressives, creatives, i on es valorarà l'originalitat de cada concursant!
Amb tots vosaltres, Bongo Dance, a ballar!

SPOILER

Dia d'emissió : 27/5/2016
Hora d'emissió : 14:25
Descripció : SPOILER, el programa que et portarà les últimes notícies sobre el món cinematogràfic, les sèries de televisió i internet. Estigues al dia dels secrets dels rodatges i les pròximes estrenes.