Projectes de Síntesi del curs 2015-2016

Resum dels diferents projectes pluridisciplinaris desenvolupats pels alumnes de segon curs de grau superior

Videoclip

Una jove és perseguida per pallassos maleits desembocant en una fàbrica abandonada on el grup Rekop toca la cançó Clownophobia.

Exposició fotogràfica

Sis projectes fotogràfics, cadascun amb entitat pròpia: una obra sobre el Génesis, un reportatge sobre una crua decisió, un anàlisi de les malaties mentals a través del nuu, la soledat en el mar, els paisatges ocults en la foscor o un reportatge de la gira d'un grup recorrent milers de quilòmetres.

En les imatges es pot observar també el procés de la instal·lació fotogràfica que van dur a terme els mateixos alumnes en una sala d'exposició.

Curtmetratge de ficció – 1.618

Un home torna sol a casa una nit quan un tret capta la seva atenció. Prové d'una casa fosca allunyada, un llum brilla a l'interior i l'home no pot resistir la curiositat. S'apropa, entra i...

Gravació a l’estudi de so

Gravació de les cançons de Holly Dolls a l'estudi d'Ites. Podeu escoltar-les a Soundcloud.

Videojoc

Un videojoc dissenyat i implementat pels alumnes. Un first-person shooter en un món apocalíptic.

En un futur fosc i incert on els robots han pres control de la societat un prototip que combina el millor de la tecnologia i l'ésser humà desperta en mig del caos amb un objectiu, de moment, eliminar el perill que l'envolta.

Gala Ites 2016

Gala de fi de curs d'ITES, creada, organitzada, dirigida i enregistrada pels mateixos alumnes. Hora i mitja d'espectacle en directe. Podeu gaudir del resultat en aquest vídeo.