Coneix-nos

El nostre centre està situat a Barcelona a la dreta de l’Eixample  i va entrar en funcionament l’any 1975. El 28 d’octubre d’aquell any, Ites fou reconegut com a centre de Formació Professional pel Ministeri d’Educació i Ciència. Des del curs 1999-2000 oferim els cicles formatius de grau mitjà i superior de la família d’Imatge i So.

Ites és un centre totalment privat que imparteix i emet titulació oficial. Aquesta característica permet diferenciar-nos d’altres centres, tant públics com concertats, donat que ens permet adaptar-nos més ràpidament als canvis que pateix el nostre entorn de treball amb les noves tecnologies.

Creiem que no n’hi ha prou amb els coneixements apresos a les aules, sinó que a més fan falta uns valors i una actitud de superació i treball constants en un món cada cop més competitiu i que demana d’un reciclatge constant. Per això fem molta èmfasi en la preparació tècnica i instrumental, però també en la transmissió dels valors que creiem que han d’acompanyar a un bon professional.

Entenem la millora continuada i la qualitat com una eina per a satisfer les expectatives dels estudiants. Per tant, els nostres esforços van sempre encaminats cap a una formació pràctica d’acord amb les necessitats socials i laborals del moment.

L’objectiu principal d’Ites és aconseguir l’excel·lència formativa pels nostres alumnes i participar activament de l’accés al mercat laboral de nous professionals amb una alta preparació tècnica així com amb uns valors de respecte, esforç i treball en equip pel que fa a l’àmbit personal.

Per aconseguir-ho, identifiquem les competències que han d’assolir i les treballem d’una manera molt pràctica, mitjançant la generació de projectes relacionats amb l’entorn laboral i social, tant amb altres centres com amb empreses i orientar-los per aconseguir els seus propòsits de futur.

Aquesta filosofia és la pedra angular que ens permet satisfer les expectatives del nostre alumnat respecte a la seva formació acadèmica i personal.

Per què ites?

Tots els cicles que es realitzen al nostre centre són títols oficials gestionats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Titulació oficial

Des de l’any 1999 formant a estudiants en l’àmbit audiovisual, un dels motius pels quals som centre de referència a Catalunya.

Més de 20 anys d’experiència

El nostre centre es troba ubicat al centre de Barcelona.
A 5 min  de l’estació Barcelona-Arc de Triomf i a 10 minuts de Plaça Catalunya (connexió amb Metro, Rodalies Renfe i Ferrocarrils de Catalunya).

Al centre de Barcelona

La configuració de les unitats formatives permet al centre impartir cada una d’elles amb el professorat més adequat.

Docents qualificats

A les classes pràctiques, tots els grups es desdoblen, de manera que treballem amb grups reduïts, el que comporta un millor accés als recursos i una atenció més individualitzada de l’alumnat.

Millor ràtio alumne/recursos

Pràctiques en empreses de països de la Unió Europea a través del projecte de mobilitat  Erasmus+.

Accés directe a un grau universitari de reconeixement internacional. En finalitzar un CFGS podràs accedir a un TOP-UP dissenyat per universitats audiovisuals de prestigi a l’estranger.

International HUB

A Ites comptem amb 2.800 metres quadrats d’espais de creació. Les millors instal·lacions i recursos audiovisuals per la formació del nostre alumnat.

2800 metres quadrats

Els alumnes poden reservar aules i/o platós del centre, i obtenir recursos audiovisuals per poder avançar en els seus treballs acadèmics o per poder realitzar els seus projectes personals.

Accés lliure a espais i recursos

Pràctiques en empreses referents del sector audiovisual de Catalunya amb possibilitat de fer-les a l’estranger.

Pràctiques en empresa