Grau universitari (tercer any)

Què és mobility i el grau universitari 2+1?

És el projecte que va iniciar ITES fa 5 anys per a promoure la internacionalitat dels estudis dels nostres alumnes i donar una progressió a la seva formació acadèmica.

Amb aquesta finalitat, s’han establert convenis de col·laboració amb diferents universitats europees per a tal de facilitar l’accés dels alumnes que han finalitzat un cicle superior al nostre centre i així obtenir un títol oficial universitari, convalidant fins a dues terceres parts del grau universitari amb els estudis duts a terme a ITES.

Per què continuar els estudis a l'estranger?

Des de Ites considerem que estudiar a un país estranger pot ser una experiència molt gratificant pels nostres alumnes, tant a nivell acadèmic com personal.

Conèixer una altra cultura, una altra llengua, adaptar-se a diferents maneres de fer, de pensar, tenir una concepció més oberta del món, són alguns dels motius pels quals creiem que val la pena estudiar en un altre país.

Per altra banda, els hi proporciona una independència familiar que fa que els alumnes aprenguin a gestionar-se en diferents aspectes, com l’allotjament, el transport, els tràmits acadèmics, etc. A més, hauran de relacionar-se amb altres persones i podran fer noves amistats. Això repercutirà positivament en les seves habilitats comunicatives donat que podran aprendre o millorar l’idioma local, aspecte molt important de cara al seu futur professional.

A més, a nivell curricular, haver cursat estudis a l’estranger és un valor afegit, ja que denota diferents competències personals, com la iniciativa, l’afany de superació, assumpció de riscos, adaptació al canvi, capacitat d’espavilar-se i resoldre problemes, entre d’altres. Totes aquestes competències estan ben valorades en el món laboral.

És per això que incentivem als nostres alumnes a prosseguir la seva formació per aquesta via, de cara a que puguin també especialitzar-se en allò que més els agrada.

Quins estudis puc cursar?

Ites ha iniciat convenis de cooperació amb universitats estrangeres de referencia en l’àmbit audiovisual.

Els estudis que ofereixen són cursos universitaris (Top Up) que, una vegada finalitzats, suposen l’obtenció d’un grau universitari oficial reconegut a nivell internacional.

Per a cada un dels nostres cicles oferim diverses sortides per a que l’alumne pugui especialitzar-se en el camp que més li interessi d’entre les competències que ha consolidat a Ites.

Detalls i aspectes tècnics

Duració i inici

La duració dels estudis universitaris és d’un a dos anys i s’inicien al mes de setembre fins al mes de maig/juny.

Requisits i via d'accés

Títol CFGS: Per poder realitzar els estudis a una universitat estrangera, els nostres alumnes han d’haver finalitzat els estudis de CFGS de la família d’Imatge i So a ITES.

Idioma: Han de tenir el certificat un nivell equivalent a l’IELST 6.0 /TOFEL similar al Nivell Advance d’anglès.

32
alumnes que han continuat els estudis a l'estranger

Actualitat

ITES
29 mayo, 2019

Fitkam

ITES
20 mayo, 2019

Talleres de verano

ITES
21 marzo, 2019

Sala Razzmatazz

ITES
21 febrero, 2019

Visita al Liceo