Grau Universitari a l’estranger

Estudis de grau universitari a l’estranger

ITES va iniciar aquest projecte fa uns anys per a promoure la internacionalitat dels estudis del nostre alumnat i donar una progressió a la seva formació acadèmica. Amb aquesta finalitat, s’han establert convenis de col·laboració amb diferents universitats europees per tal de facilitar l’accés dels alumnes que han finalitzat el cicle superior i així obtenir un títol oficial universitari.

L’aspecte més rellevant és que fins a dues terceres parts del grau universitari quedarien convalidades amb els estudis de grau superior cursats a ITES.

Per a cada un dels nostres cicles oferim diverses sortides perquè l’alumne pugui especialitzar-se en el camp que més li interessi dins de l’àmbit audiovisual.

Per què continuar els estudis a l’estranger?

Des d’Ites considerem que estudiar a un país estranger pot ser una experiència molt gratificant pels nostres alumnes, tant acadèmicament com personalment.

Conèixer una altra cultura, una altra llengua, adaptar-se a diferents maneres de fer, de pensar, tenir una concepció més oberta del món, són alguns dels motius pels quals creiem que val la pena viure aquesta experiència.

A més, curricularment, haver cursat estudis a l’estranger és un valor afegit, ja que denota diferents competències personals, com la iniciativa, l’afany de superació, assumpció de riscos, adaptació al canvi, capacitat d’espavilar-se i resoldre problemes, entre d’altres. Totes aquestes competències estan ben valorades en el món laboral.

És per això que incentivem als nostres alumnes a prosseguir la seva formació per aquesta via, de cara que puguin també especialitzar-se en allò que més els agrada.

Alberto Pimentel

La Universidad de Solent es enorme y tiene material de primer nivel. Lo que mas me gustó junto con las instalaciones y el material, son los guest speakers, de los que aprendí muchísimo. Era como ir a una masterclass cada semana. Recomiendo estudiar en Solent a aquellos que tengan ganas de seguir aprendiendo.

Southampton, GB

Solent University

La Universitat Solent és una universitat pública amb seu a Southampton, Regne Unit. Compta amb aproximadament 10.500 estudiants. El seu campus principal es troba a East Park Terrace, a prop del centre de la ciutat i del centre marítim de Southampton.

Estudis:

Media Production

Film and TV

Popular Music Production

Digital Music

Audio Engineering

Live Event Technology

Sound for Film, Television and Games

Requisits:

Carta de presentació

Nivell 6 IELTS d'anglès o similar

Entrevista personal

Portfoli

Nota mitjana del CFGS de 6.5 o més

Berlín, DE

Catalyst Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Catalyst és un institut d’aprenentatge d’arts i tecnologia creativa amb seu a Funkhaus, Berlín (Alemanya) amb titulació emesa per la Universitat de St Marks and St Johns del Regne unit.
El curs de Creative Audio Production & Sound Engineering té una durada de dos anys i s’imparteix en anglès.
Durant els dos anys, l’alumnat crearà una gran quantitat de material d’àudio per a les seves carteres orientades al públic, alhora que ampliaran les seves perspectives sobre tècniques i pràctiques creatives necessàries per perseguir una vocació creativa.

Estudis:

BA (Hons) Creative Audio Production & Sound Engineering

Requisits:

Carta de presentació

Nivell 6 IELTS d'anglès o similar

Entrevista personal

Portfoli

2 projectes dirigits per Catalyst

Praga, CZ

Prague City University

Escola situada a Praga (República Txeca) amb titulació emesa per la Universitat Teesside.
El curs té una durada d’un any i s’imparteix en anglès. El programa està enfocat la creació de continguts, des del concepte fins a la distribució en diverses plataformes, i l’objectiu principal és desenvolupar habilitats tècniques i interpersonals, per preparar els estudiants per a les seves futures carreres professionals a la indústria dels mitjans de comunicació.

Estudis:

BA (Hons) Creative Media Production

Requisits:

Carta de presentació

Nivell 6 IELTS d'anglès o similar

Entrevista personal

Portfoli

Vols més informació dels graus universitaris a l’estranges? Contacta’ns.


    He llegit i accepto la Polí­tica de privacitat