Instal·lacions

Platós

Ites disposa de diversos platós on els alumnes de realització i d’imatge realitzen les pràctiques d’il·luminació i gravació.
Al plató de fotografia els alumnes disposen de 2 sets per a fer les pràctiques.
Els alumnes de grau mitjà accedeixen a aquests platós per introduir-se al món de la fotografia, el mapping i la il·luminació.

Control de realització

Al plató de multicàmera, juntament amb el control de realització, els alumnes fan les pràctiques de televisió.
Aprenen a realitzar programes de televisió com informatius, magazins, dramàtics, d’entreteniment…
Els alumnes de so, utilitzen aquest espai per aprendre a configurar els sistemes d’intercom que s’usen en qualsevol muntatge audiovisual.

Estudi de so i ràdio

A l’estudi els alumnes de so realitzen el mòdul d’enregistraments en estudi. Un mòdul en el qual aprenen a configurar un estudi comercial i experimenten les diferents tècniques de gravació.
A l’estudi de ràdio els alumnes de so, producció i vídeo, discjòquei i so aprenen a realitzar programes de ràdio.

Aules tècniques

A Ites disposem de quatre aules tècniques amb 16 ordinadors cadascuna d’elles. Un total de 64 ordinadors Mac on els alumnes i treballen de manera individual.

En elles els alumnes dels diferents cicles aprenen a fer servir softwares d’edició no-lineal de vídeo, de generació d’efectes, de tractament digital d’imatges, d’etalonatge, d’ofimàtica i d’edició digital de so.

Aules polivalents

Disposem de diverses aules polivalents amb aforaments entre 20 i 35 persones. En elles s’imparteixen les classes teòriques.
Totes elles estan equipades amb un kit audiovisual.