Relació amb les empreses

A ITES valorem el contacte amb les empreses del sector, és per aquest motiu que el 90% del professorat compagina la docència amb el dia a dia del món laboral.

Per facilitar aquesta progressió dels alumnes al teixit empresarial, el centre compta amb una àmplia llista d’empreses que acullen als alumnes en pràctiques i ofereix una comunicació directa entre empreses i alumnes per facilitar ofertes laborals a les quals poden accedir tant alumnes de segon com aquells que han finalitzat els estudis a ITES.

El centre també disposa d’un departament de mobilitat que ofereix l’opció de fer pràctiques a l’estranger i també difon les ofertes de feina que arriben de diferents indrets de la Unió Europea.

180
empreses de pràctiques
27
ofertes laborals 18-19
12
mobilitats anuals

Departament de pràctiques

Quan un alumne acudeix al departament de pràctiques se l’acompanya en tot moment en el procés. És l’alumne qui, juntament amb els responsables, escullen l’àrea en la qual volen desenvolupar les seves pràctiques i es cerca una empresa que s’ajusti a les peticions i horaris de l’alumne.

Durant el període de pràctiques el departament està sempre disponible i en contacte constant amb l’alumne per solucionar qualsevol incidència que pogués succeir.

Aquestes pràctiques es poden desenvolupar en paral·lel amb les classes o deixar-les voluntàriament per un tercer any i dedicar-s’hi exclusivament.

Borsa de treball

Des d’ITES entenem que el pas del centre educatiu a la realitat laboral ha de ser natural i facilitat pel mateix centre. És per aquest motiu que mantenim la comunicació amb tots els alumnes que desitjen continuar en contacte amb l’escola.

A través dels contactes dels nostres docents i de les empreses que col·laboren amb el departament de pràctiques, alguns alumnes aconsegueixen el seu primer lloc de treball relacionat amb els seus estudis tan aviat com acaben les classes. D’altres continuen en contacte amb el centre i els facilitem les diferents ofertes i col·laboracions que ens arriben a través de les empreses i entitats que consideren ITES un centre de referència en el sector audiovisual i multimèdia.

Departament de pràctiques

Aleix Ramisa

Aleix Ramisa

Responsable de pràctiques
Monica Galbez

Mònica Gálvez

Responsable de pràctiques