Cicle Formatiu de Grau
Superior Producció
d'audiovisuals
i espectacles

Informació general

Durada

Dos anys (dos cursos acadèmics) en 2.000 hores.

Horari

Matins de dilluns a divendres de 8:30 h a 15:00 h.

Titulació

Tècnic/a superior en producció d’audiovisuals i espectacles.

Requisits d’accés

 • Títol de batxillerat.
 • Títol de tècnic de formació professional o d’arts plàstiques i disseny, tècnic superior de formació professional o tècnic especialista.
 • Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
 • Haver superat el Curs d’Orientació Universitària (COU) o el preuniversitari.
 • Títol de batxillerat per haver cursat el Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Qualsevol titulació universitària o una d’equivalent.
 • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Testimoni d'en Pau

Gràcies a les pràctiques del CFGS de Producció d’Audiovisuals i Espectacles he tingut l'oportunitat de començar a treballar d’allò que volia.

Ites aporta més que una base per al món laboral. Treballem amb professors que són productors/es professionals i la seva experiència i punts de vista ens ajuden molt a l’hora de preparar-nos per a futures feines. Els alumnes sortim amb una base no només per treballar en el nostre àmbit concret, sinó que també per entendre totes les parts d’un projecte audiovisual.  

Tot el material del centre és de qualitat i actualitzat i ens prepara per al món professional. A més del material tècnic (càmeres, llums, estudis de so…) els ordinadors i les llicències de programes són molt útils per fer els projectes de classe i els propis. Està molt bé que Ites ens faciliti espais i material per treballar amb companys de diferents cicles, perquè això ens motiva per a projectes futurs

Gràcies a les pràctiques del CFGS de Producció d’Audiovisuals i Espectacles he tingut la oportunitat de començar a treballar d’allò que volia. Per poder fer la transició de pràctiques a feina ha estat important el fet que ja vaig començar preparat, amb un bagatge important que m’han aportat els estudis. 

El Cicle

La competència general d’aquest títol consisteix a planificar, organitzar, supervisar i gestionar els recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció d’audiovisuals, espectacles i esdeveniments, assegurant el compliment dels plans o objectius de la producció en el temps i les condicions de cost i qualitat establertes.

Competències

 • Planificar, organitzar, supervisar i gestionar els recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció d’audiovisuals, espectacles i esdeveniments. 
 • Planificar la producció i fases dels projectes optimitzant temps, recursos, costos i capital humà. 
 • Gestionar i supervisar els recursos de producció de projectes cinematogràfics i d’obres audiovisuals. 
 • Desenvolupar plans de promoció d’obres audiovisuals, d’espectacles i d’esdeveniments. 
 • Controlar el compliment del pla de comercialització de l’obra o esdeveniment i col·laborar en el pla d’explotació de l’obra audiovisual. 
 • Controlar i verificar els processos de treball del producte televisiu. 
 • Organitzar i coordinar equips de treball aportant solucions als conflictes de grup que es presentin. 

Àmbit professional

El/la professional exercirà l’activitat en el sector de la producció de tot tipus de programes audiovisuals (cinema, vídeo, multimèdia, televisió, ràdio i newmedia) així com en la producció d’espectacles (arts escèniques, produccions musicals i esdeveniments).

Les principals sortides laborals són:

 • Ajudant de producció de cinema.
 • Ajudant de producció de vídeo.
 • Ajudant de producció de televisió.
 • Ajudant de producció d’animació.
 • Ajudant de producció de multimèdia.
 • Ajudant de producció de ràdio.
 • Cap de producció d’espectacles en viu i esdeveniments.
 • Ajudant de producció d’espectacles en viu i esdeveniments.
 • Gerent de companyia.

Pràctiques

La formació en centres de treball (FCT) consisteix en unes pràctiques formatives no laborals dins empreses del sector. L’alumnat dels diversos estudis de formació professional duu a terme aquestes pràctiques en centres de treball, mitjançant un acord de col·laboració que subscriuen el centre docent i l’empresa. Aquesta FCT s’orienta a completar el coneixement i les competències adquirides per l’alumnat en l’àmbit acadèmic, i a fer-los conèixer la realitat del món productiu per tal d’enfocar el seu projecte de futur professional i millorar les seves possibilitats d’inserció laboral.

Un dels objectius actuals és assegurar la qualitat i l’eficiència de les pràctiques a les empreses, així com la col·laboració entre empreses, centre docent i alumnes. A Ites el nostre departament de pràctiques s’entrevista prèviament amb cada alumne per tal de conèixer les seves inquietuds i interessos. De la mateixa manera, també ens trobem amb les empreses per entendre les seves necessitats. Així fem que les dues peces encaixin i augmenti la satisfacció d’ambdues parts. Els alumnes dels diferents graus participen al llarg de les pràctiques en projectes i processos creatius reals adquirint els coneixements i recursos necessaris per incorporar-se al món laboral, amb 416 hores de pràctiques al Grau Superior i 383 hores al Grau Mitjà.

A Ites els alumnes poden escollir entre empreses dels diferents àmbits professionals sobre els quals reben formació per especialitzar-se en allò que més els interessi: productores de TV i vídeo, companyies de teatre, canals de televisió, empreses de publicitat, estudis de fotografia, festivals o empreses d’esdeveniments... Els nostres alumnes tenen l’oportunitat de realitzar les pràctiques en empreses de primera línia del sector i de referència nacional i internacional.

Pla d'estudis

Mòduls professionals i unitats formatives

Professorat

“Aprendreu de forma teòrica i pràctica com tirar endavant un projecte d’arts escèniques, des de la idea inicial fins al tancament del projecte.”

“Amb mi descobrireu els misteris del guió audiovisual i radiofònic i aprendreu a utilitzar eines informàtiques per a plasmar tota la informació necessària per dur a terme un projecte."

Àfrica Estríngana

Docent

Barcelona, 1983. Vaig realitzar els meus estudis en Art Dramàtic a La Casona de Barcelona i soc postgraduada en Producció i Gestió d'Arts Escèniques i Esdeveniments Culturals per la UB/IL3. Realitzo les pràctiques de producció a La Seca-Espai Brossa i a la Sala Beckett durant l'Obrador Internacional de Dramatúrgia. Produeixo diverses obres com Generació de Merda, un musical de llum i color, escrita i dirigida per Xavi Morató i Gerard Sesé, Invasió i Anna, escrites i dirigides per Marc Torrecillas (Companyia Del Nord), McGuffin, dirigida per Carlos Latre amb Mònica Pérez i Jordi Ríos (Vania Produccions), La Bohèmia, escrita i dirigida per Agustí Humet (Companyia La Catenària), entre d’altres. Actualment, faig de productora per a diversos projectes del director i dramaturg Marc Angelet. He treballat també a Memory com a productora de les produccions pròpies de l’escola, i en la producció de l’espectacle Una Ronda, dirigida per Josep Costa, que es va poder veure al Teatre Versus de Barcelona. En l’actualitat combino la docència del Cicle Formatiu de Grau Superior de Producció d'audiovisuals i espectacles a Ites (Barcelona) amb la feina de distribució d’espectacles i suport a la gestió i producció del Teatre Tantarantana de Barcelona.

Josep Padró

Docent

Soc un realitzador i operador de càmera polifacètic i independent, que treballo en la majoria de gèneres, formats i àmbits del sector audiovisual. He dirigit, realitzat, produït, escrit o estat càmera i muntador en sèries, programes i documentals de tv, spots publicitaris, vídeos comercials i museístics, rodant a països com Espanya, Àustria, França, Egipte o EUA, entre d'altres. En 16 anys he treballat en 9 documentals, 13 programes de televisió, desenes de curtmetratges i programes pilot o teasers, desenes de vídeos museístics i centenars de vídeos publicitaris o comercials per a clients com Tibidabo, la Caixa, Boehringer, Nutrexpa o Nestlé. A nivell acadèmic soc graduat universitari en comunicació audiovisual, amb especialització en creació audiovisual i espectacles. Soc docent i tutor del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i docent del Cicle Formatiu de Grau Superior de producció d'audiovisuals i espectacles al centre Ites Imatge i So, impartint 12 unitats formatives.

Raül Zamorano

Tutor de producció i docent

L'any 2006 em vaig llicenciar en Comunicació Audiovisual, treballant com a guionista i muntador a TV3 i combinant la feina com a Professor de Guió i Teoria de l'Audiovisual. Anys després vaig fer el Màster de Ficció Audiovisual, fent la tesina mentre ho compaginava amb la dramatúrgia i direcció a la companyia de Teatre Pentateatre Atòmic. He treballat per Publicitat, Ràdio i Ficció mentre segueixo formant-me com a teòric audiovisual. Actualment soc docent dels Cicles Formatius de Grau Superior de Producció d'audiovisuals i espectacles, Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo discjòquei i so.

Jana Morey

Docent

Vaig estudiar el CFGS de So i el CFGS de Realització d'espectacles. Em vaig especialitzar fent les pràctiques en regidoria teatral i la meva trajectòria professional ha passat per productores com FOCUS i Bitò Produccions. Compagino la meva feina al món de l'espectacle amb la docència. Actualment estic treballant a la Sala Villarroel fent Les Irresponsables, dirigida per Silvia Munt, i soc docent del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles.

Ángela López

Cap de currículum i tutora de realització i docent

La meva vida professional va començar a la Agencia EFE, on vaig recórrer Catalunya fent d’ajudant de càmera. Més tard vaig compaginar els meus estudis universitaris amb la meva feina d’operadora de la càmera de la grua en els telenotícies cap de setmana de TV3. Un cop acabats els estudis, combinava la meva feina a TV3 i feines freelance de realitzadora, ajudant de realització o operadora de càmera amb la docència a Ites, on actualment exerceixo de coordinadora del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i de docent en assignatures del món de la televisió.

Álex Aznar

Tutor de vídeo, discjòquei i so i docent

Vaig acabar la carrera de telecomunicacions l'any 2001 amb una Beca Erasmus a Roma, i després de fer una petita incursió en el mon de la visió artificial aplicada al control de qualitat en cadenes de muntatge, vaig començar a Ites l'any 2003. He estat compaginant la meva tasca docent amb centenars de concerts i actes, on m'he especialitzat en el tema de la microfonia i coordinació de ràdio freqüència. He realitzat les meves funcions de tècnic d'escenari en els festivals més importants de Catalunya com ara el Cruïlla, Canet Rock, Primavera Sound, etc... Regidor tècnic del festival Etnival, Gires nacionals d'Operación Triunfo i David Civera. Gires per Catalunya de Dr Calipso, Gerard Quintana, Fundación Toni Manera i d'altres. Participació en grans concerts com Andrea Bocelli, Montserrat Cavallé, Lluís Llach o Deep Purple en els espais més importants com al Palau Sant Jordi, Liceu, Palau de la música, Sagrada Família, i d'altres. En constant formació per estar al dia de les darreres novetats del món audiovisual, tant de so com de vídeo. Actualment soc tutor del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo, discjòquei i so, i docent dels Cicles Formatius de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i Producció d'audiovisuals i espectacles.

Laura Rodríguez

Cap d'estudis i docent

Tot i que sempre havia volgut ser mestra, vaig acabar estudiant la Llicenciatura de Dret i un Postgrau de Fiscalitat, la qual cosa em va portar a exercir com a advocada durant uns quants anys. Compaginava la meva professió amb la formació a opositors a l’Administració Pública i a Mossos d’Esquadra. A punt d’obrir el meu propi despatx d’advocats, en un moment de reflexió i obeint al que em deia el meu cor, vaig redirigir la meva vida professional cap a la docència. Durant dos anys em vaig formar en aquest sentit, obtenint el Certificat d’Aptitud Pedagògica i la titulació del Màster en PRL, per acabar treballant a la UOC i a diferents instituts de Formació Professional de Barcelona i voltants. Fins que un dia, ja fa uns 15 anys, vaig arribar a Ites, on continuo exercint del que més m’agrada, la docència. Les meves especialitats són Incorporació al treball, PRL i Empresa i les compagino amb el càrrec de Cap d’Estudis. Cal dir que gaudeixo cada dia com si fos el primer.

Preu

Matrícula:

1.265 € (Únic pagament)
1.050 € (Família nombrosa o monoparental)
950 € (Exalumnes)

605 € Mensuals

5% de descompte pagament trimestral (per curs)
7% de descompte pagament anual (per curs)

La modalitat de pagament mensual es distribueix en 22 quotes de setembre del primer curs a juny del segon curs.

Matricula't

Altres cicles formatius

Cicle Formatiu de Grau Superior

Il·luminació, captació i tractament d'imatge

Cicle Formatiu de Grau Superior

So per a audiovisuals i espectacles

Cicle Formatiu de Grau Superior

Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Vídeo, discjòquei i so

Contacte

Ites
Escola Tècnica de
Cicles Formatius d’Imatge i So

Carrer Bailèn, 36
08010 Barcelona
932328993
info@ites.es

Segueix-nos

Horari d'atenció:

De dilluns a divendres 9:00h a 19:00h

Cicle Formatiu de Grau Superior Producció d’audiovisuals i espectacles

Informació general

Durada

Dos anys (dos cursos acadèmics) en 2.000 hores.

Horari

Matins de dilluns a divendres de 8:30 h a 15:00 h.

Titulació

Tècnic/a superior en producció d’audiovisuals i espectacles.

Requisits d’accés

 • Títol de batxillerat.
 • Títol de tècnic de formació professional o d’arts plàstiques i disseny, tècnic superior de formació professional o tècnic especialista.
 • Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
 • Haver superat el Curs d’Orientació Universitària (COU) o el preuniversitari.
 • Títol de batxillerat per haver cursat el Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Qualsevol titulació universitària o una d’equivalent.
 • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Testimoni d’en Pau

Gràcies a les pràctiques del CFGS de Producció d’Audiovisuals i Espectacles he tingut l'oportunitat de començar a treballar d’allò que volia.

Ites aporta més que una base per al món laboral. Treballem amb professors que són productors/es professionals i la seva experiència i punts de vista ens ajuden molt a l’hora de preparar-nos per a futures feines. Els alumnes sortim amb una base no només per treballar en el nostre àmbit concret, sinó que també per entendre totes les parts d’un projecte audiovisual.  

Tot el material del centre és de qualitat i actualitzat i ens prepara per al món professional. A més del material tècnic (càmeres, llums, estudis de so…) els ordinadors i les llicències de programes són molt útils per fer els projectes de classe i els propis. Està molt bé que Ites ens faciliti espais i material per treballar amb companys de diferents cicles, perquè això ens motiva per a projectes futurs

Gràcies a les pràctiques del CFGS de Producció d’Audiovisuals i Espectacles he tingut la oportunitat de començar a treballar d’allò que volia. Per poder fer la transició de pràctiques a feina ha estat important el fet que ja vaig començar preparat, amb un bagatge important que m’han aportat els estudis.

El Cicle

La competència general d’aquest títol consisteix a planificar, organitzar, supervisar i gestionar els recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció d’audiovisuals, espectacles i esdeveniments, assegurant el compliment dels plans o objectius de la producció en el temps i les condicions de cost i qualitat establertes.

Competències

 • Planificar, organitzar, supervisar i gestionar els recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció d’audiovisuals, espectacles i esdeveniments.
 • Planificar la producció i fases dels projectes optimitzant temps, recursos, costos i capital humà.
 • Gestionar i supervisar els recursos de producció de projectes cinematogràfics i d’obres audiovisuals.
 • Desenvolupar plans de promoció d’obres audiovisuals, d’espectacles i d’esdeveniments.
 • Controlar el compliment del pla de comercialització de l’obra o esdeveniment i col·laborar en el pla d’explotació de l’obra audiovisual.
 • Controlar i verificar els processos de treball del producte televisiu.
 • Organitzar i coordinar equips de treball aportant solucions als conflictes de grup que es presentin.
 • Avaluar la distribució en diferents fases d’un projecte audiovisual, d’espectacles o d’esdeveniments.

Àmbit professional

El/la professional exercirà l’activitat en el sector de la producció de tot tipus de programes audiovisuals (cinema, vídeo, multimèdia, televisió, ràdio i newmedia) així com en la producció d’espectacles (arts escèniques, produccions musicals i esdeveniments).

Les principals sortides laborals són:

 • Ajudant de producció de cinema.
 • Ajudant de producció de vídeo.
 • Ajudant de producció de televisió.
 • Ajudant de producció d’animació.
 • Ajudant de producció de multimèdia.
 • Ajudant de producció de ràdio.
 • Cap de producció d’espectacles en viu i esdeveniments.
 • Ajudant de producció d’espectacles en viu i esdeveniments.
 • Gerent de companyia.

Pràctiques

La formació en centres de treball (FCT) consisteix en unes pràctiques formatives no laborals dins empreses del sector. L’alumnat dels diversos estudis de formació professional duu a terme aquestes pràctiques en centres de treball, mitjançant un acord de col·laboració que subscriuen el centre docent i l’empresa. Aquesta FCT s’orienta a completar el coneixement i les competències adquirides per l’alumnat en l’àmbit acadèmic, i a fer-los conèixer la realitat del món productiu per tal d’enfocar el seu projecte de futur professional i millorar les seves possibilitats d’inserció laboral.

Un dels objectius actuals és assegurar la qualitat i l’eficiència de les pràctiques a les empreses, així com la col·laboració entre empreses, centre docent i alumnes. A Ites el nostre departament de pràctiques s’entrevista prèviament amb cada alumne per tal de conèixer les seves inquietuds i interessos. De la mateixa manera, també ens trobem amb les empreses per entendre les seves necessitats. Així fem que les dues peces encaixin i augmenti la satisfacció d’ambdues parts. Els alumnes dels diferents graus participen al llarg de les pràctiques en projectes i processos creatius reals adquirint els coneixements i recursos necessaris per incorporar-se al món laboral, amb 416 hores de pràctiques al Grau Superior i 383 hores al Grau Mitjà.

A Ites els alumnes poden escollir entre empreses dels diferents àmbits professionals sobre els quals reben formació per especialitzar-se en allò que més els interessi: productores de TV i vídeo, companyies de teatre, canals de televisió, empreses de publicitat, estudis de fotografia, festivals o empreses d’esdeveniments... Els nostres alumnes tenen l’oportunitat de realitzar les pràctiques en empreses de primera línia del sector i de referència nacional i internacional.

Professorat

“Aprendreu de forma teòrica i pràctica com tirar endavant un projecte d’arts escèniques, des de la idea inicial fins al tancament del projecte.”

Àfrica Estríngana

Docent

Barcelona, 1983. Vaig realitzar els meus estudis en Art Dramàtic a La Casona de Barcelona i soc postgraduada en Producció i Gestió d'Arts Escèniques i Esdeveniments Culturals per la UB/IL3. Realitzo les pràctiques de producció a La Seca-Espai Brossa i a la Sala Beckett durant l'Obrador Internacional de Dramatúrgia. Produeixo diverses obres com Generació de Merda, un musical de llum i color, escrita i dirigida per Xavi Morató i Gerard Sesé, Invasió i Anna, escrites i dirigides per Marc Torrecillas (Companyia Del Nord), McGuffin, dirigida per Carlos Latre amb Mònica Pérez i Jordi Ríos (Vania Produccions), La Bohèmia, escrita i dirigida per Agustí Humet (Companyia La Catenària), entre d’altres. Actualment, faig de productora per a diversos projectes del director i dramaturg Marc Angelet. He treballat també a Memory com a productora de les produccions pròpies de l’escola, i en la producció de l’espectacle Una Ronda, dirigida per Josep Costa, que es va poder veure al Teatre Versus de Barcelona. En l’actualitat combino la docència del Cicle Formatiu de Grau Superior de Producció d'audiovisuals i espectacles a Ites (Barcelona) amb la feina de distribució d’espectacles i suport a la gestió i producció del Teatre Tantarantana de Barcelona.

Josep Padró

Docent

Soc un realitzador i operador de càmera polifacètic i independent, que treballo en la majoria de gèneres, formats i àmbits del sector audiovisual. He dirigit, realitzat, produït, escrit o estat càmera i muntador en sèries, programes i documentals de tv, spots publicitaris, vídeos comercials i museístics, rodant a països com Espanya, Àustria, França, Egipte o EUA, entre d'altres. En 16 anys he treballat en 9 documentals, 13 programes de televisió, desenes de curtmetratges i programes pilot o teasers, desenes de vídeos museístics i centenars de vídeos publicitaris o comercials per a clients com Tibidabo, la Caixa, Boehringer, Nutrexpa o Nestlé. A nivell acadèmic soc graduat universitari en comunicació audiovisual, amb especialització en creació audiovisual i espectacles. Soc docent i tutor del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i docent del Cicle Formatiu de Grau Superior de producció d'audiovisuals i espectacles al centre Ites Imatge i So, impartint 12 unitats formatives.

Amb mi descobrireu els misteris del guió audiovisual i radiofònic i aprendreu a utilitzar eines informàtiques per a plasmar tota la informació necessària per dur a terme un projecte.”

Raül Zamorano

Tutor de producció i docent

L'any 2006 em vaig llicenciar en Comunicació Audiovisual, treballant com a guionista i muntador a TV3 i combinant la feina com a Professor de Guió i Teoria de l'Audiovisual. Anys després vaig fer el Màster de Ficció Audiovisual, fent la tesina mentre ho compaginava amb la dramatúrgia i direcció a la companyia de Teatre Pentateatre Atòmic. He treballat per Publicitat, Ràdio i Ficció mentre segueixo formant-me com a teòric audiovisual. Actualment soc docent dels Cicles Formatius de Grau Superior de Producció d'audiovisuals i espectacles, Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo discjòquei i so.

Jana Morey

Docent

Vaig estudiar el CFGS de So i el CFGS de Realització d'espectacles. Em vaig especialitzar fent les pràctiques en regidoria teatral i la meva trajectòria professional ha passat per productores com FOCUS i Bitò Produccions. Compagino la meva feina al món de l'espectacle amb la docència. Actualment estic treballant a la Sala Villarroel fent Les Irresponsables, dirigida per Silvia Munt, i soc docent del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles.

Álex Aznar

Tutor de vídeo, discjòquei i so i docent

Vaig acabar la carrera de telecomunicacions l'any 2001 amb una Beca Erasmus a Roma, i després de fer una petita incursió en el mon de la visió artificial aplicada al control de qualitat en cadenes de muntatge, vaig començar a Ites l'any 2003. He estat compaginant la meva tasca docent amb centenars de concerts i actes, on m'he especialitzat en el tema de la microfonia i coordinació de ràdio freqüència. He realitzat les meves funcions de tècnic d'escenari en els festivals més importants de Catalunya com ara el Cruïlla, Canet Rock, Primavera Sound, etc... Regidor tècnic del festival Etnival, Gires nacionals d'Operación Triunfo i David Civera. Gires per Catalunya de Dr Calipso, Gerard Quintana, Fundación Toni Manera i d'altres. Participació en grans concerts com Andrea Bocelli, Montserrat Cavallé, Lluís Llach o Deep Purple en els espais més importants com al Palau Sant Jordi, Liceu, Palau de la música, Sagrada Família, i d'altres. En constant formació per estar al dia de les darreres novetats del món audiovisual, tant de so com de vídeo. Actualment soc tutor del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo, discjòquei i so, i docent dels Cicles Formatius de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i Producció d'audiovisuals i espectacles.

Laura Rodríguez

Cap d'estudis i docent

Tot i que sempre havia volgut ser mestra, vaig acabar estudiant la Llicenciatura de Dret i un Postgrau de Fiscalitat, la qual cosa em va portar a exercir com a advocada durant uns quants anys. Compaginava la meva professió amb la formació a opositors a l’Administració Pública i a Mossos d’Esquadra. A punt d’obrir el meu propi despatx d’advocats, en un moment de reflexió i obeint al que em deia el meu cor, vaig redirigir la meva vida professional cap a la docència. Durant dos anys em vaig formar en aquest sentit, obtenint el Certificat d’Aptitud Pedagògica i la titulació del Màster en PRL, per acabar treballant a la UOC i a diferents instituts de Formació Professional de Barcelona i voltants. Fins que un dia, ja fa uns 15 anys, vaig arribar a Ites, on continuo exercint del que més m’agrada, la docència. Les meves especialitats són Incorporació al treball, PRL i Empresa i les compagino amb el càrrec de Cap d’Estudis. Cal dir que gaudeixo cada dia com si fos el primer.

Ángela López

Cap de currículum i tutora de realització i docent

La meva vida professional va començar a la Agencia EFE, on vaig recórrer Catalunya fent d’ajudant de càmera. Més tard vaig compaginar els meus estudis universitaris amb la meva feina d’operadora de la càmera de la grua en els telenotícies cap de setmana de TV3. Un cop acabats els estudis, combinava la meva feina a TV3 i feines freelance de realitzadora, ajudant de realització o operadora de càmera amb la docència a Ites, on actualment exerceixo de coordinadora del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles i de docent en assignatures del món de la televisió.

Matrícula:

1.265 € (Únic pagament)
1.050 € (Família nombrosa o monoparental)
950 € (Exalumnes)

605 € Mensuals

5% de descompte pagament trimestral (per curs)
7% de descompte pagament anual (per curs)

La modalitat de pagament mensual es distribueix en 22 quotes de setembre del primer curs a juny del segon curs.

 

Matricula’t

Altres cicles formatius

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Vídeo, discjòquei i so

Cicle Formatiu de Grau Superior

So per a audiovisuals i espectacles

Cicle Formatiu de Grau Superior

Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles

Cicle Formatiu de Grau Superior

Il·luminació, captació i tractament d'imatge

Contacte

Ites
Escola Tècnica de
Cicles Formatius d’Imatge i So

Carrer Bailèn, 36
08010 Barcelona
932328993
info@ites.es

Horari d’atenció:
De dilluns a divendres 9:00h a 19:00h