Vibed Sessions
Com a professors ens encanta quan un grup d’alumnes tenen iniciativa propia per organitzar i crear un projecte, aquest es el cas VIBED SESSIONS un projecte ideat per Pau Sbert del cicle de Producció.

El grup d’alumnes format per differents cicles ha creat VIBED SESSIONS per donar visibilitat a artistes emergents. El projecte va neixer a finals del curs passat i han fet el llençament aquest mes d’octubre.

En aquest projecte hi col·labora Joan Lopez, Julia Perellada, Marc Ferret, Clàudia Milà i Marina Lopez, cada persona treballa en el seu rol així posant en practica coneixements que han après a Ites.

Pau Sbert:

Com a estudiants d’audiovisuals, i amb la oportunitat d’utilitzar el material del centre, teniem clar que voliem fer un projecte. És per això que vem decidir crear les “VIBED SESSIONS”.

VIBED (o VBD) SESSIONS són unes sessions de música per a artistes joves i emergents. L’objectiu del projecte és donar l’oportunitat a joves creadors i creadores a promocionar-se i així poder créixer dins del complicat món de la música.

Cada artista ha tingut l’oportunitat de gravar 3 sessions, que s’emetràn al perfil de Youtube de VIBED

Artistes

Fleks (del centre)
Tytoo (Extern)
ThisIsAlex (Extern)
Keyday (del centre)

Dates

Tots els diumenges, des del 24 d’octubre al 16 de gener. Les xarxes del projecte les trobaràs aquí.

https://vibed.es/linkinbio